CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

phrases

The hours I spend with you I look upon as sort of a perfumed garden, a dim twilight, and a fountain singing to it. You and you alone make me feel that I am alive. Other men it is said have seen angels, but I have seen thee and thou art enough.
~George Moore



A bell is no bell 'til you ring it,A song is no song 'til you sing it,And love in your heartWasn’t put there to stay -Love isn’t love'Til you give it away.



Friday, December 31, 2010

hai lah Shah Alam

baru je sehari menjejakkan kaki ke Fakulti
dah rasa tension
rasa pressure
rasa nak meraung kaw2 punya

baru je sehari tidur dekat mawar
dah rindu kan ketenangan yang ada di Merbok
rindukan kehijauan bumi Merbok
rindukan pemandangan Gunung Jerai
yang dapat dilihat setiap pagi, tengah hari, petang mahupun malam


nak tahu kenapa???


I tension, pressure, nak meraung
waktu kaki melangkah ke fakulti
sebab
pelajaran confirm susah
plus
seniors dah menakut2kan kitorg semua
lepas tu
busy gilerz tahap dewa lepas nieyh..
dah tak boleyh nak main-main macam dekat Merbok lagi


I rindukan ketengan Merbok
sebab
bilik I berdepan denag tempat letak bas
OMG bising gile ok!!!
pukul 2 pagi pown bas lalu lalang lagi
bukan setakat bas je,motor , kereta suma ada ok

I'm just hoping everything will be fine
hoping that I can adapt with the situation..
and InsyaAllah graduate with "Anugerah Naib Canselor "

I know its so hard and maybe u'll say that I'm insane
berangan2 nak Naib Canselor
BUT
why don't I just try my very best kan
alang2 dah belajar
baik belajar betowl2..

Tuesday, December 28, 2010

new life new hope

Tomorrow will be going to be the biggest day

why???

sebab esok I dah nak mendaftarkan diri I sebagai
seorang pelajar Ijazah Sarjana Muda
dekat UiTM Shah Alam tu..

Tak jauh pown..

I'm just hoping everything will be fine tomorrow
and another upcoming days..

and I really hope that
I can change my family's condition
and make them proud of me..

and I really hope
I can be what I want to be..


Saturday, December 25, 2010

my bestfriend's brother's wedding


ok, tadi adalah wedding abg dody..so, I ngan ngau pown mcm menyibuk nak g tido umah dody tpi kitorg wat keja ok!!! err, budak kecik tu ckp I xcantik sbb ngau ajar..so, mcm xaci even I tau I mmg xcantik ;)
pengapit u ollz..ko ade?? haha I xnk pown sbnrnye sbb I xnk mkn lauk pengantin..haha tpi en, best la sbb before this, I jdi tukang pegang payung jerz..
ouh, nie sesi mencapub ok..yg baju pink tu kwn dody yang dkt USM, nama dia Ain..dia malu2 :D
ok, nie kat ladang UPM..actually bnyk je lagi gamba kat ladang, tpi sume kat photographer..btw, kitorg jdi prop je..hehe
ok, muka mintak pelempang..I tau I comeyl, so senyap sudah.. hehe

Tuesday, December 21, 2010

and now I realised

After a while,

I realized that

I'm lonely..

I got jealous with my friends

who are happy with their partner...

True, I've never been in any relationship before

and that is why I feel that way..

No offense because

Its my feeling

and not yours..


Wednesday, December 15, 2010

the journey begin

AMIRA BINTI AZHAR
NO.129 JLN BERJAYA 4,
TMN BERJAYA, SG. CHUA
43000, KAJANG
Selangor
No Pelajar: 2010******
No Kad Pengenalan: 91042514****
Sukacita dimaklumkan bahawa anda ditawarkan tempat untuk mengikuti program di UiTM:

Program: (LW213) Sepenuh Masa
SARJANA MUDA PENGAJIAN UNDANG-UNDANG (KEPUJIAN)
FAKULTI UNDANG-UNDANG
Semester : DISEMBER 2010
Kampus : B-UiTM Shah Alam
KOLEJ MAWAR
UNIVERSITI TEKNOLOGI MARA, 40450 SHAH ALAM

Monday, December 13, 2010

HIGHLAND TOWER

hye readers..

Highland tower.. Mesti ada antara korang nie pernah dengar dan tau pasal cerita yang terjadi 17 tahun yang lalu.Mungkin, ada di antara korang semua pernah mengalami tragedi bersejarah yang meragut 48 nyawa itu..

before that, biar I cerita sikit background highland tower nie.Highland Tower merupakan apartment mewah yang terletak di Taman Hillview, Ulu Kelang yang terletak dalam negeri Selangor. Ia mempunyai 3 blok bangunan yang masing2 setinggi 12 tingkat. If I'm not mistaken, Highland Tower ni atas bukit. Penghuni2 bangunan mewah ni terdiri daripada orang2 yang agak berada.Mereka hidup dalam suasana yang harmoni disamping jiran2 serta kawasan yang permai (sumber: History channel)

Umum mengetahui, bahawa setiap kali bulan disember je, Malaysia akan mengalami musim tengkujuh. So, hujan la almost every day. Hal ini menjadi perkara biasa termasuk penghuni2 Highland Tower ini. Namun, malang tidak berbau. Setelah 10 hari hujan turun xberhenti, pada tanggal 11 Disember 1993, blok 1 bangunan itu akhirnya sujud menyembah bumi.Punca yang dapat dikenalpasti adalah berlakunya hakisan tanah disebabkan hujan tersebut.

Seramai 124 Federal Reserve Unit (Pasukan simpanan persekutuan), 30 anggota tentera dan juga engineer serta ratusan polis dan bomba turun padang bagi menjalankan misi mencari dan menyelamat mangsa.

Shizue Nakajima, warganegara Jepun merupakan mangsa pertama yang dapat diselamtkan n dihantar ke HKL utk rawatan lanjut.Malangnya, beliau meniggal dunia di hospital akibat pendarahan. Mangsa kedua yang dpat diselamatkan adalah seorang bayi perempuan berumur 18bulan,Nur Hamidah Najib, TANPA sebarang kecederaan. Selang beberapa minit, ibu bayi tersebut, Umi Rashidah Khoruman, yang juga merupakan seorang pembantu rumah dapat diselamatkan.

Misi menyelamatkan mangsa ditamatkan pada hari ke-7. Kini, misi mencari mangsa pula dijalankan.seramai 48 mangsa termasuk wanita Jepun tersebut dijumpai maut. Anatara mangsa yang maut adalah seorang wanita yang bertelekung dan sedang memgang Qur'an. Dan misi pencarian tamat pada 22 Disember..

Kini bangunan Highland Tour ini hanya ditemani hutan dan semak saja. Yang pergi tetap kan pergi. Cuma, apa yang I boleyh cakap kat sini kita yang hidup nie, kenalah berusaha supaya tragedi ni xberulang lagi. kalau dulu, manusia risau jika mereka boleh x utk mengadaptasikan diri mereka dgn alam sekita, namun kini, alam sekitar yang "risau" jika mereka tidak dapat mengadaptasikan diri mereka dengan manusia....

Saturday, December 11, 2010

sELamaT hAri LahiR

6 December: Fatin Nadiah Azmi @ Aten @ Teng-teng @ Adeq tiri

12 December: Nurfathihah Ahmad @ Fatea

13 December: Dayana Asilah Nasaruddin @ Dayana @ Adeq


Happy birthday to you
Happy birthday to you
Happy birthday to you my sisters
Happy birthday to you....

sisters, I love you..may our friendship last forever <3>

Friday, December 10, 2010

anak

Semasa engkau dilahirkan
Kau pun sudah satu impian
Impian nyata kurnia Illahi

Engkau anak istimewa
Kebahagian ibu ayah
Bila menangis dan juga tertawa

Hai anak kau tak mengerti
Betapa mulia pengorbanan mereka
Memberikan kasih-sayang
Agar dapat menikmati dunia

Masa silih berganti
Kau membesar tak dikenali
Cepat sungguh kau pandai bicara

Apa yang telah terjadi
Pada mereka kau derhaka
Mengapa begitu apakah salahnya

Hai anak kau tak mengerti
Betapa mulia pengorbanan mereka
Memberikan kasih-sayang
Agar dapat menikmati dunia

Kini kau telah tersesat
Hilang diri dan pedoman
Tak seorang pun mengambil peduli

Dan kini engkau menangis
Ibu ayah menghampiri
Walau engkau telah terpesong jauh

Hai anak kau tak mengerti
Betapa mulia pengorbanan mereka
Memberikan kasih-sayang
Agar dapat menikmati dunia

Hai anak kau tak mengerti
Betapa mulia pengorbanan mereka
Memberikan kasih-sayang
Agar dapat menikmati dunia


sedih kan lagu nie..so, people, please love your parents as they are..nothing can replace them..they give you more than you expect..
emak, ayah i love u infinity..
thanks a lot for giving me a chance to see this world..

Thursday, December 9, 2010

korang semua nak tahu tak???

hye readers...
korg sune nak tau x
rahsia muka korang nampak cantik dan bersinar2 bak rembulan mengambang?
tak payah membazir duit mencucuk sana sini
dan tak payah menambah dosa dengan meletakkan susuk di muka
bukan tambah cantik, buruk lagi ade laa..
kalau korang amalkan petua yang bagi ni,
bukan je muka korang cantik
tapi tambah pahala lagi..
insyaAllah..

nak tau tak?






jeng jeng jeng









korang bukak Al-Qur'an
then
bacala ayat2 suci yang ada dalam kitab tu..














tapi...










ada 1 ayat yang specific untuk muka berseri2














surah Al-Qiyamah ayat 22 dan 23





InsyaAllah kalau korang amalkan ayat nie
nanti mesti ada orang tegur camni
"weyh, muka ko macam ade lampu la"
betowl, xtipu..



tapi,
korang kena la yakin..
kalau tak yakin,
wasalam la jawabnye...



selamat mencuba :D

Tuesday, December 7, 2010

there you'll be..

you are my air supply
which give me the precious life through every breath that I take
you are my backbone
which support my weight so I can stand up well
you are my heart
which pump the blood throughout my body
you are my brain
which help me to think logically before making any decision
you are my skin
which cover my organs from any disaster
you are my sun
which give me the light so I can work for my succeed
you are my moon and stars
which allow me to sleep with the sweetest dream
you are my soul, my everything
and whenever I am, there you'll be



tribute to my precious gift ever, my family..nothing else in this world can replace them..even I owned all the bank around the world, this can't pay their more than infinity love to me..

Monday, December 6, 2010

I hate myself..

hola readers...
korang pernah rase x kadang2 korang benci diri korg for certain unclear reasons..
so do I..lately, I feel like I hate myself so damn much..reasons:

1) I benci diri I sendiri sbb I'm too emotional.sikit2 nak marah orang.and yang selalu kena family I la kan.

2) I benci diri I sendiri sbb I tak dapat protect family I dari ancaman orang sekiling.er, I mean I x dapat nak tolong family I especially my sister untuk bersihkkan diri dari kena fitnah oleh mulut2 longkang yang dengki tengok family kitorg happy..hati busuk n bernanah sungguh mereka itu.

3) I benci diri I sebab disiplin diri I dah kurang. kalau dulu, bila I cakap I want something, contohnya I nak beli mp3( ok, mp3 tu dah masuk sabun dah), I akan kumpul duit I sampai target I sampai..But, not now... I have my own target, but I'm soooo damn upset with myself sbb I punye disiplin dah x ada..waaaa

4) Since I have lose my disiplin, so I benci diri I sebab I nak kurus tapi xboleyh sbb dah xde disiplin.OMG!! geram tau..dulu before cuti, bajet nak g la gym kan , tapi hampeh.jgn cakap gym, nak jog pown malas. at last, exercise dalam rumah je.angkat je la dumbbell tu then kayuhla basikal, and I'm so lucky sbb mak I beli I so shake to shape (ala, yang goyang2 tu) so, I buat je la bende tu.selamat berat I maintain..Tpi still I nak TURUNKAN berat I ok!!! So, once more, I'm disappointed with myself.

5) I benci diri I sebab ego I tinggi melangit..kalau I rendahkan ego I sikit, mesti benda2 yang tak sepatutnya tu xkan terjadi.

6) I benci diri I sebab kenapala susah sgt I nak lupakan dia. macam2 I buat, tpi sumpah susah. Bila dah start lupa, dia pulak muncul balik..haisyh pening kepala I. Kalau dulu wktu tgh2 study, I nak lupakan dia, I hafal la kes2, but unfortunately, I hafal kes tu bukan wktu nak exam, sbb wktu nak exam, xdela maknanye I nak ingat kat dia kan....haisyh

ok, actually banyak lagi sebab yang menyebabkan I benci diri I..so, sempena maal hijrah nie, I berazam untuk berubah dan berhijrah ke arah yang lebih baik..I shouldn't hate myself..coz, kalau I sendiri benci diri I, mesti orang lain pown benci diri I jugak kan..

Thursday, December 2, 2010

Dream that never come true

hey everyone..

I believe every single person in this wide world have their own dream and I also believe that maybe one or might be more dream that you can't achieve for certain undeniable reasons..
As for me, I have a dream that I never told to anyone because I know I couldn't achieve it.. I'm not strong enough to achieve my dream.. I once dream to be a doctor.. yes, I've highlighted that precious word.. But I know my ability, I'm not that clever like my friends..I always failed to get best result like my friends did..
(ok penat berbahasa inggeris)
korang tau x, wktu zaman skolah dulu, I punye result untuk subjek sains xpenah nak dpt A..
wktu trial pown susah, banyak B and below je memanjang..so, bile dah tgk result macamtu, mmg tak la kan nak apply medic.. Sebab tu I ckp I xsuka biology..well, actually I suke je kowt subjek tu tpi tu la kan, result mematahkan semangat..Otak I bukan la otak sains, Otak yang senang nak faham bab2 sains tu..I nie dah la jenis yang lampi..xboleyh nak baca sendiri, nak orang terangkan jgk baru masuk kepala otak..so, I decide untuk ambik law sbb law I tau xdela susah mcm sains sume tu..
xpela, nak undur pown dah xboleyh, so I must do my very best to repay my previous fault..
I kene buat betul2 untuk jadi lawyer yg terbaik..InsyaAllah..

Thursday, November 25, 2010

history has been made :D

Kedah students make mooting history

2010/11/19
By Fatin Saiha Hilaluddin

SHAH ALAM: Students from the Kedah campus became the first UiTM undergraduates based outside Shah Alam to participate in the Interpart Mooting Competition held here from Aug 28 to 29.

Despite having only a week to prepare, the Kedah students stood out for their courage and enthusiasm, winning the Spirit of Interpart Award and gaining a spot in competition history.

Organised by the UiTM Moot Club, this year’s 5th Interpart Mooting Competition was the largest ever, with the participation of 12 teams consisting of Asasi

(Foundation) to semester six (final year) degree students.

Taking the top honours was the team comprising Ahmad Zulfikri Ibrahim, Nur Amalina Ghazali, Muhd Nasrul Wajdee Mohd Nasir, Nurul Natrah Mohd Saidi and Muhammad Adib Mohd Khushairi. The team lifted the Dean’s Cup as the advocates for fictional respondent Toopie Aduslalu.


Second place went to the team of Nur Atiqah Razif and Atiqah Anas. Nur Atiqah also picked up the Special Mention Award for being a promising young mooter.

In the case of other individual honours, semester three student Ahmad Zulfikri was crowned the Best Mooter for the final round while part- six student Darren M. Punai was judged the Best Mooter for the preliminary rounds.

Ahmad Zulfikri said he entered the competition because he admired mooters and was inspired by their art.

Another factor that led him to try it out was Benjamin Franklin’s quote: “Either write something worth reading or do something worth writing.”

Mooting is a simulated courtroom exercise where one side makes an allegation and the other side defends it. Both parties lay out their cases before a judge or a panel of judges using only legal principles to decide on issues of law and not of fact,” explained Faez Razak, a former Jessup mooter who sat as a judge during the proceedings.

He said: “Interpart helps to identify and nurture hidden talent by exposing students to practices of lawyers as well as instilling a sense of confidence.

They will gain experience to face their future.”


(Note: The above article was published in the first issue of Varsity Voice, a monthly publication jointly produced by the New Straits Times and Universiti Teknologi MARA (UiTM) under the newspaper's Journalism on Campus project.)


ok, bangga giler kan..btw I copy bende nie kat NST..well, even I x contribute sgt pown kat moot teams, tpi still bangga jgk..kitorg xtido almost one week (ok sumpah bohong, kiotrg tido lmbt je dalam pukul 3 or 4 pg ) just nak prepare memorial sume2 tu la, dgn nak carik case sume en..sumpah pressure wktu tu..ye la kitorg punye masa seminggu je utk wat sume bnde tu.memula tu dah give up dah kitorg, tpi bile fikir2 balek, dah alang2 stay up smpi pepagi buta baik teruskan je misi nie kan..Alhamdulillah, kitorg managed to do almost everything even agak kelam kabut..yeah, mooters I'm so proud of you guys..much love from me to all of u heroes..


Wednesday, November 24, 2010

UiTM di heart ku

ok UiTM nie suka sgt buat lawakngok ngek diorang
yang bile cik kiah kat pasar beli ikan dengar pown kompem pengsan
bukan sbb lawak, tapi sbb shocked tahap infinity power of infinity..
first, smlm link utk check result degree dah bukak
then, I pown excited la masukkan IC number as requested
then, tetibe kuar camni
"harap maaf permohonan anda ke Universiti Teknologi MARA adalah tidak berjaya."
wadahel man..
dahla tgh2 malam kuar result bodo tu
kasi cuak I je..I ingt I sorg je yg kene
rupenye course mates I pown kene gak..
ok lega jap kat situ..
then, tadi I heard a very bad news
sumpah mcm tuuuuttt
adeke diorg ckp clearance yg kitorg wat tu invalid
dhla kitorg berpeluh2 mencari sir zul kitorg
panjat bukit,naik turun tangga g library
pastu g pulak kat kerajaan langit tu sume
tgh2panas buta pulak tu
then senang je ckp invalid..
choi uitm..
diorg ingt kajang g kedah tu mcm dari masria nak g dining ke
JAUH TAU!!
and I'm not going to waste my time just nak g sana
buat clearance!!
ok, duit bas lagi, nak tido mana suma tu..
banyak cekadak cik bedah nak suruh I balik
wat clearance..
no way ok!!!

Sunday, November 21, 2010

bersiar-siar

holla readers :D
ok, I tau I dah lama x update blog
haha sbb xtau nak update ape..wee
almaklumla, duduk rumah je..
well, last saturday I went to KL
(setelah sekian lama xmenjejakkan kaki ke KL)
almaklumlah, duduk kedah kan,xde masa la nak lepak KL u ollz..
haha pastu we went to SOGO and all that
as usual la, SOGO ade sale, but I mcm xde mood nak beli brg kat SOGO
sbb mcm biasa je..
then, kitorg g la jln2 kat kedai2 yg kat luar SOGO kan..
OMG, barang sgt murah ok (fine, I jakun sbb dah lama xturun KL)
then,I bought a shawl yg manik2 kaler2 tu
RM10 je u ollz..
murah kan? hehhe
actually, bnyk je lagi brg yg I beli
tapi saje I nak mention selendang tu sbb murah..hehhe
then, jalan dan jalan lagi..
suddenly, I found this one shop
yg ambil tempahan JUBAH PEGUAM u ollz
(ok, jakun skali lagi)
waktu I lalu je tepi kedai tu, I rasa mcm sejuk gle
sumpah excited nampak jubah tu
and I wondered bile ntah I dpt pakai jubah tu
officially..
kaki I mcm xleyh nak gerak sbb sgt teruja ye rakan2..
and I promised to myself
I must wear that jubah in 5 years time..

Wednesday, November 17, 2010

haji, korban, dan Makkah

Assalamualaikum..
firstly, selamat menyambut hari raya aidiladha to all..
actually, I don't umderstand, kenapa Malaysia raya hari rabu while Makkah hari selasa..
supposedly, hari raya haji adalah sama satu dunia
this is because,kan wuquf hari isnin, so, raya kena la selasa..
benda dah lepas, nak wat cmane kan..

so,raya tahun nie, I can feel something different. I can feel the meaning of actual korban..
before this, org raya, I pown raya without knowing the true meaning..
but this year, seriously different..I cried when I heard takbir,
when I saw on television, lots of muslim did their obligation by completing the fifth rukun Islam..
I wonder, when is my time? I really want to..

I went to Makkah once, but it was 13 years ago. when I was 6.
you know,you'll experience the weird but wonderful feeling that you never had when you see Kaabah.
mmg siyes agak syahdu la, even wktu tu I kecik lagi u ollz..
tpi betowl la org ckp, kat Mekah xboleyh ckp sebarang, mmg dpt time tu jgk..
I experienced it..I ade la ckp ape ntah kan, terus demam beb..
I g Mekah tu ngan family I of coz, then ngan pakcik2 I n sepupu2 I..
wktu tu kan kecik lagi, so I ngan sepupu2 I mmg main je la..
org g solat, kitorg pown solat.I siap solat kat tmpt lelaki u ollz..
almaklumla sepupu lelaki..Org rukuk, kitorg rukuk, org sujud, kitorg sujud..
tpi siap boleyh ckp2 lagi..hahah almaklumla kecik je kan wktu tu..

I mmg harap sgt I dpt pergi lagi ke situ with my family, one day...
I xmengharapkan duit parents I utk pergi ke sana
but I want to use my money to bring them..

Friday, November 12, 2010

jam tangan saya :(

rakan2, saya sgt sedih tatkala ini kerana jam tangan berwarna pink saya hilang.
itu merupakan jam tangan kesayangan saya.
walaupun jam itu tidaklah semahal mane, xdela sampai beratus2,
tetapi jam itu mempunyai sentimental value..
saya telah bersama jam tangan itu dari saya tingkatan 4..
saya ingat lagi ayah saya belikan jam itu untuk saya waktu awal tahun tingkatan 4
kerana jam tangan yang saya pakai sejak tingkatan 1 itu rosak
ayah saya juga tahu bahawa saya tak boleh hidup tanpa jam tangan.
oh, walaupun pakcik saya menghadiahkan seutas jam tangan yang sgt lawa
dan agak mahal, tetapi saya sgt sayang untuk memakainya
hal ini kerana , saya berasa tidak layak untuk memakai jam tangan yang mahal.
saya hanya memakainya ketika ada upacara penting.
saya suka jam tangan yang biasa2 saja, seperti jam tangan pink saya..
saya mengharapkan saya akan menjumpai jam tangan tersebut
walau harapan agak tipis

Thursday, November 11, 2010

attention!!

people
if you have anything to ask
or anything to reveal
you can ask me through my formspring
www.formspring.me/amyraazhar
so, if you do not fell satisfied on me
boleyhje korg tulis kat situ
coz kat fs, bleyh jadi anonymous
kalau nak kutuk pown kutuk la
kat formspring tu
xpayah nak ckp2 belakang
ok!!
thank you

I don't know what to do
I don't know what to write
I'm currently blur
to the extent that I have nothing to do
the only thing I know
and I want is
that
I want t know my degree result
and hopefully what I've been dreaming
for ages
will come true..

Tuesday, November 2, 2010

nAk KahWiN

hey sume..
smlm baru je dpt result for sem3
alhamdulillah
walaupun pointer tidak seperti yang diharapkan
namun begitu, syukurlah kerana
telah lulus untuk semua subjek :D
pointer cukuplah untuk mohon biasiswa nanty

ok
semalam lepas je dapat result
saya bersama ibu tercinta
menonton cerita chinta
yang disiarkan di TV3
pada jam6.30 tu..

then, kan dalam cerita tu
adi putra kahwin dengan faradhiya
tapi mereka kahwin atas pilihan keluarga

jadi saya berbual bersama ibu saya
saya:mak, nanti mira nak kahwin macam tu boleh x?
mak:nak kahwin macam mana?
saya:ala, kahwin tapi mak yang carikkan.mira
tak nak carik sendiri , x best
mak:boleh.NAnti mak carikkan yang macam
adi putra dalam cerita ni
yang jadi lawyer ke, engineer ke.nak?
saya:nak!!!

jadi itulah
perbualan antara saya dan juga emak saya

konklusinya, saya mahu jodoh saya

mak yang tolong carikan :D




Sunday, October 31, 2010

name for my futures babies :DD

hey readers..
(bajet banyak je yang nak baca)
how's your life today?
boring or fun?
haha ape I merepek merapu segala mak nenek nieyh
hehe, almaklumlah
plus minus 48 hours to go
before the result reveal
takowt2
ok, actually bukan nie pown yang I nak share
ngan u ollz

as my today's blog title
I would like to share with you
some suggested name for your babies
lantakla I xkawen lagi
we need to plan from now kan..hehe
here you go people


name for boy:
1. Azad Qaid
(pemimpin yang bebas dan merdeka)
2.Iskandar Danial
(gabungan nama seorang raja dan juga nabi)
3.Rayyan Naufal
(penjaga syurga dan juga dermawan)
4.Ziyad Danish
(kelebihan dan kepandaian)
5.Niyaz Rafiqi
(doa, harapan dan pendampingku)
6.Adam Luqman
(nama nabi dan seorang yang bnijaksana)
7.Qayyum Aniq
(kekal dan kacak)
9.Niyaz Rauf
(harapan dan pemurah)
10.Zayyad Dhamiri
(semakin bertambah dan jiwaku)


name for girls
1.Hanis Sofia
(berani dan kawan yang tulus ikhlas)
2.Dawani Qistina
(nisbah dan keadilan)
3.Damia Aina
(kebijaksanaan dan mata yang cantik)
4.Liyana Irdina
(kelembutan dan kehormatan kami)
5. Dania Kamilia
(bunga yang hampir)



ok, utk girls I xdpt carik banyak
sbb internet dah slow ..
tapi tu sume nama2 yang I macam suke giler..
hehe
nanty kalau I dapat lagi
nama baru,
i'll update ok









Saturday, October 30, 2010

~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~

I JUST HATE
THE
PROMISE BREA
KER


~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~

a DreaM that imPossibLe to c0me truE

I do know this is post number what la kan
coz I'm so fucking boring
like hell
do know what to do
do know where to go
you know
I can't even sleep
coz sleep also boring
well, that's not actually
what I want to share with you guys






nie baru cik kiah nak bercerita
peeps, u know, I never been to Langkawi
NEVER
NEVER
NEVER
yeah, I know its a bit like
"wut da hell, org penang-kedah xpnh g langkawi"
but, its reality..
parents I xnk bawak
sediyh seyh..
every year diorg janji nak pegi
but, yeah janji melayu kan
macam tu je la
in my dream only
memang la boleyh g sendiri
but, can you understand
I want to go with family
like family vacation..
nie tak,
kalau x g PD
g penang
xpown melaka..
pastu ntah mane2 ntah kan
seriously peeps, bosan...
I know, if you read this pown
u'll feel the same kan..
*sigh*



iDamAN kALbU


well, I know its a bit macam kuno giler kan
but, I want this!!!
well, at least better than my previous mp3
yg dah kene rendam dgn sabun lux kaler pink tu..
walaupun harga dia dlm RM165,
tpi still I syg kowt duit nak beli bnde nieyh
I'm waiting for my parents utk belikan (I kedekut gle kan)
haha tapi, ion my dream je la
coz they want to see my result first..
xpe2, if I think I REALLY2 need this one
I'll do whatever I can
utk pujuk I punye parents belikan for me
(see, still don't want to use my own money)
wink*





ok, camera nie pown macam dah ramai je yang ade
so, macam dah kuno jgk kan to own bende nieyh
harga RM2000++
xbernafas makcik mendengar harga dia
function camera nieyh for me
adalah utk OF COZ la ambik gamba kan
but, I want to express my feeling
by using this camera *cewah*
haha


I bukannye xnak keje,
tapi sape yang nak anta I g keje
lagipown kalau I keja pown
nanty duit gaji tu kompem2 la
I sayang giler nak gune
almaklumlah, susah nak dapat
so, still duit tu tersimpan rapi
seperti duit elaun yang masih agak banyak
(ni semua alasan ye)

:D

Friday, October 29, 2010

LaSt NiGhT

Last night, I had a dream
For me, it was a sweet dream
My dream was that
I had been told by my bestfriend
that you LIKE me
and the most suprisingly was
you told her that you LOVE me..
Ouh how I wish it was true
But I know, it will never happen
NEVER!!
coz your heart is not for me
your love is for someone else
I know it..
and I know it is just a dream

Sunday, October 17, 2010

pEopLe, I LovE yOu (2nd edition)

A: even though we've known each other since we were in part 1 pre Law, but we started to be closed only in part 3..you know all my secret, know myself well, know what I want in my life, and you just know everything about me..we cry and laugh together, face the hard time together, mad at the same people together and get crazy together..

B: you are adorable, funny and happy-go-lucky.. I admired your gila2 behavior even sometimes yours bring the big impact on us and make me annoyed..However, If I sad, you'll do something so that I can laugh again..I love you babe..

C: For almost one and the half year I'm at Kedah, finally, in semester 3, I've known you.. At first, I thought you are so damn garang and arrogant... But, when I know you, your characteristics are so different.. you are so nice, funny and you understand me.. I can share every single thing with you even though we are from different gender..I'm so bless to have a friend like you...

D: You're kind and also adorable. I know you always have a dream that one day you'll be 'orang kaya' and you'll help us, your friends..I really hope that it will become a true..

E: even though you're not with us anymore, but you still in our heart. No matter how far we are
separated, but friendship will never die.


F: I know you're younger but you have a very matured idea and very understanding. I really lucky to know you.

pEopLe, I loVE You (1st edition)

A: you made my world become more colourful.. You change my life from a dumb social girl to a muslim girl..You teach me how to wear hijab, eventhough sometimes, your words hurted me..
But, I love the way you make me realised about how important hijab is..besides, I love you because you always follow my way, always brought me to anyway that I want wif your motor kapchai...We've know each other since were were in Form 4..yah, its quite new, but I feel like I've known you since we were small.. I love you babe....


B: Hey tallie..eventhough your are taller than me only by 2cm, but I still feel that I'm taller than you..wee..hahah joking.well, I love to fight with you and sometimes I feel satisfied when you do not how to rebut my point eventhough it was nonesence..babe, I love you too..

C: hey you, eventhough we are not so close, but I love your gediksness..I really miss your behavior..well, now we are separated for the sake of our future..you are not in MAlaysia anymore..I do not know, when we'll meet again..yeah, I just want you to realise that I just love you for your imperfection..

D: babe, you always be my driver because I'm prohibited to drive alone until next year..You just nice and most of the time, I feel seriously shy to go to your house and hang out with you..not because I'm changed, but you are too nice to me and I'm afraid that I will take the aadvantage from you..well I love you too syg...

E: hey innocent girl :D even you are innocent but you really pretty syg..and I love your cool way..LAntakaorg nak buat apa, but you still be yourself..to be honest, sometimes 'i feel envy because you have a lot of friends from diff genders.. I asked myself, why they do not want to befriend with me but vice versa when it come to you..but, I realised this is because you just be yourself..and I love the way you act..I love you

F: rabbit syg..yeah, I love to bully you and you just accept whatever I did to you..that is why I love you..haha no, I love you for many reason; you are really genius, you are kind, you are my driver too..hehehnothing much to say because you are just perfect....

people, you'll know who you are and whixh alphabet represent you...thank you for completing my life :)

Friday, October 15, 2010

for gurls only

The worst feeling in this world is when you have
been used and lied to


well, I do agree with this quotation. Sometimes, we really believe and love that person, unfortunately that bitch only make use of us to grant another advantage..and they actually don't even care about our feelings..I called them as BITCHY COWARD

Broken heart again. another lesson learned.
Better know your friend or
you'll get burned


Basically, I have experienced those kind of situation. But, like I care la kan.. Common dude, get a new life..no need to have something like "mourning" thing and it will actually give the bad impact on you and not that person...membazir je nak nangis2..chill babe


you hurt me more than I deserve,
how can you be so cruel?
I love you more that you deserve
and why I'm so fool?

Gurls, I know it always happen to us, rite? Well, I know even though I'm not officially experienced this. My only advice to you princess is that NEVER give your full heart to man..Keep half of it for you..and please gurls, don't you ever really trust a man. I'm afraid that you will hurt more..ok, gurls..chill :D

There's only one reason WHY
a man dumps you;
"he doesn't want you."


Its kinda cruel, rite? well, but its a reality..So, please AGAIN don't you really trust man..
They maybe make fool of us in front of their friends and that thing will lower down our dignity and also self confidence..This type of BITCH will one day get the 'reward' for their WOW attitude and behavior to us...



Girls, u know we are awesome and Islam put us at the HIGHEST place. So, please girls don't make yourself become so fool and remember, we have the power that men do not have..
"tangan yang menghayun buaian boleh menggoncang dunia." Only we can do that..




Aku bukannya selemah yang kau sangka
Aku tak rela diseksa, haa!
Beranikah lagi bersemuka
Rasakan kuasa, tamparan wanita

Yes, you go girls!!!












Sunday, October 10, 2010

10.10.10

babe,
today is 10.10.10
hooraaay, here
finally the date has come...
my sister, which is Dr. HALINA YUNOS
has married to our astronaut hero
which is Dr. SHEIKH MUZAPHAR SHUKOR
seriously it was amazing wedding ever
and I wish they can live happily ever after..
don't forget people to watch
their wedding reception live
at TV3 today
at 9pm...



perasan je lebiyh jadi adik Halina :DD

pimples

dude,
I don't have any idea why
a lot of pimples grow
onto my face..
infinity number pulak tu..
haisyh
I think I need extra special face treatment
for my dearly cutie face la..
:DDD

Thursday, October 7, 2010

special post










kali nie, I nak post pasal pengalaman I sepanjang 3semester at UiTM Merbok
since 23rd May 2009 till 30 Sept 2010..
It almost 1 and the half year huh..
that's a lot of sweet and sour memory within that period of time..
when I was in Part 1, I was in PL1K..
in that class, I met a lot of awesome people
they taught me not to be so ashamed in front of class,
they taught the meaning of friendship without looking the family ground and also gender..
they taught me how to work as a team and not to be so selfish..
they taught me to be brave enough to reveal the truth..
then, When I was in part 2, still in the same class, the diff was just the number
pl1K became pL2K..
new people entered our class, and our relationship became stronger and stronger
we supported each other and there was no boundaries between us..
we went to picnic at Tupah, and that was awesome..
our love became stronger..
we were just like siblings...
then, we were in Part 3, we were not in the same class anymore...
we were separated with each other but, that does not mean our relationship became loose..
NEVER EVER!!!
Jiha, mila, piah and me went to PL3G..
that class was also awesome..
In this class, we learned more deeply about love and also friendship..
we cried and laughed together..
we scared about our mark together..
we became crazy together..
all we did was together..
and It is hard to leave you guys...
all I want you to know is that I love you guys...


so, here, I'm Amira azhar
would like to apologize
for any mistake that I've done
whether in my realization or not..
because I'm normal person who always do mistakes
over and over again..
I just hoping that our friendship last forever...I love you guys a lot..

Monday, October 4, 2010

tribute to Fathi Izzati Izham @ Foty @ Ijam

Dear sis,
we've known each other since we were in Form 2
we were in the same class which was 2Proaktif
at that time, we were not so close..
But I really admired u because u were so superb in maths
well, u are always superb in maths, rite..hehehe
masuk Form 3, still we were in the same class
but still we were not so close..
x bercakap sangat pown dalam kelas, kan..haha
pastu, kita PMR dh..
then, Alhamdulillah we got best result
and we were still in the same class..
wktu Form 4 nie yang kite baru rapat kan..
did u remember wktu kite sume overnite kat rumah fatea
sbb nk wat egg tarts n muffins coz nk jual dkt hari kantin tu..
best kan wktu tu?
haha pastu I gave each one of u princess pen
hopefully, u simpan lagi pen tu..heheh
pastu, kte selalu lepak umah fatea sbb mkn domino's la, mcd la, mcm2 la..
pastu buat gile kat umah dye kan..haha
then, when we were in Form 5,
kite dah x sama kelas..
u kelas depan, I kelas belakang..
sediyh gile waktu tu..
tapi, kte still rapat, g tuisyen sesame
still lepak lagi sesame..
study sesame...
then SPM..
lepas tu dpt result..
u were the first person yg tau result I..
ingt yang I nanges2 kat u tu..
haha sediyh giler kan wktu tu..
pastu u, aten, fatea, ngau, adeq sume apply utk g overseas
I mcm sediyh gle sbb xdpt apply..
tapi redha je la kn..
hehe, pastu u,ngau ngan adeq dpt..
so sumenye hepi wktu tu..

pejam celik pejam celik , its time to let u go
utk study..
mmg sediyh, sbb xtau lagi bile nak jumpe..
5 tahun u dkt sane..

foty, jaga diri baik2 ye..
remember we akways love u from our bottom of heart..
balik nanty bagitau ok
I LOVE YOU SO MUCH SIS <3

............

saya bosan di rumah
kerja saya hari2 adalah on9 semata2
saya mahu cari kerja
tapi saya sangat demand
sehinggakan xada sapa yg nak ambik saya keja
sangat sedih..
aim saya adalah utk mendapat duit
dan juga utk kurus..
oh, tolonglah saya...

Saturday, October 2, 2010

rumah

i dh dkt rumah selama baru 2 hari..tapi bosan nye hanya Allah je yang tau..
hari2 bangun tido je on9,
boleyh rosak bijik mata nieyh..
rindu kowt nak lepak dengan kwn2 kat UiTM
even, dulu wktu memula dpt masuk sana menyumpah macam ape je..
tapi lama2 rasa mcm tmpt tu best sgt..
huhu, nak carik keje, tapi xtau nak keje ape
mak suruh keje, ayah suruh duduk rumah je
tapi, i nak keje sbb kalau duduk rumah je xde pape faedah
and boleyh GEMOK u know..
yelah, asyik makan,duduk, tido..
nothing to do...
cpt2 lA dpt keje, so that boleyh menenangkan fikiran jugak..
dun ask me why ok..
i just need to release my tense away...

Friday, October 1, 2010

I'm not strong

I thought I can forget
every single thing about him
when I start to hate him
but, I can't
I'm not strong enough
to forget him
I feel so envy when I see him
with another girl
I try my best
but seriously I can't
oh Lord
If he meant to me
then, show it MY LORD
but, if not
please, help me
to eliminate this feeling
it make me suffocate
and make me dying..

Thursday, September 30, 2010

tribute to nur najihah fauzi and noor syamila hashim

gurlz, u know how much I love you
u know how much u mean to me
both of u know
my secrets, my feelings
and everything about me
my secret admirer,
my wants,
my problems,
how much I hurt or happy
and everything
Its hard to let both of u go..
I can't stop crying when I saw both of u
leaving me
u make me feel suffocate..
I remember, our past time
together...

dear, when our study week come
I tried not to be so close with both of u
coz, I want to adapt myself
with the future life
without both of u on my sides
who walking to the class together,
go and eat together
study together
did stupid thing together..
even though it make me feel suffocate..
but, I forced myself to do so..
I need to face the reality without u, dear..

dear, forgive me if I'm wrong
coz I didn't mean it.........
I LOVE YOU GUYS A LOT

Wednesday, September 29, 2010

It is time to say sayonara :(

three semester in Merbok
for one and the half year
and I can't believe its over
we are now officially finished our foundation
and waiting for final result...
seriously, the time had gone so fast..
and we actually had the season in the sun
here, in Merbok..
definitely, I'll miss this place
I miss my room m2-02-32
I miss my friends
my classmates
him
my dear 'siblings'


no more sawah padi
no more hotmas
no more 'natural perfume'
no more cs and village mall
no more walking to the class
no more 'ayam kfc' at dining
no more gossiping
no more eating together time
no more true or dare session
no more anything except
SWEET MEMORIES AT MERBOK.......






InsyaAllah we'll meet again some day
I don't want to say goodbye
coz I know we'll definitely meet again..
maybe here, at Merbok..


as we go on
we remember
all the time we had together
and as our life change
come whatever
we will still be
friends forever <3>


Friday, September 24, 2010

sigh

I'm done with MTC 088 (global)
and now preparing for the next 2 battles
economy and of course
LAW
good luck peeps
may Lord bless u
and also me..
economy, please be nice to me...
Ameen..



Tuesday, September 21, 2010

natural insanity

you will realize that you are insane naturally
when final examination just around the corner
not only u feel that u are insane,
but u also feel that u are stupid
even though u are not..
reading a lot of fact will make you
suffer from delirium tremens..
not only that,
u will vomit all the greeny liquid
that I don't think that

Thursday, September 16, 2010

sistas meeting

yesterday, me, dody, adeq (dayana) and fatea went to foty's house
becoz foty will going to fly on dis 4th oct to India..
we went there around 3pm..
then, smpi rumah foty..adeq wat surprise by giving foty kuih raya
she told foty that we made that kuih..haha
lawak foty percaya at da first instant..pastu terkantoi jugak..
then, kitorg main alat2 muzik kat umah foty since her house byk giler
bnde tu like gong, caklempong, kompang and so on..
we sang lagu raya special for foty coz foty kan nk g India
kat sana xde lagu raya kn :DDD
then, kitorg pown cite la pasal ular la, buaya and piranha..
then diorg ajak g tgk cite piranha kat alamanda..
so, kitorg went to alamanda around 5.30pm and arrived around 6pm
pastu g GSC tgk tiket piranha, tpi dh full
yg ade pown seat dpn giler..
so, tuka tgk cite cats n dogs..
pastu, ngau dtg join kitorg..
I'm shocked when I saw Ngau coz she changed definitely to more feminin
and I, jdi lagi kasar and not lembut..weee
pastu, kitorg pown jln2 la kat alamnda, ambik gamba like we are tourist kan..hehe
sume org pown tgk but like we care la kan..hahaha
so, kitorg balek around 9 cmtu..
huhu it was fun la bile jumpe diorg
dah lama giler xjumpe around 1/2 year ago la last kitorg jumpe
unfortunately, aten ngan mun xde..
xtaula nk jumpe bile lagi kn..

Thursday, September 2, 2010

the Last Semester :((

today is the Last semester ever for all part 3 pre law students in Kedah..
and also today is da last class for us, no more class here after this
our class will be continued to shah alam for those who continue in BLS
and also other course...
sumpah sedih giler..time were running too fast..
xsedar pown dh nak abis sem
rasa mcm baru semalam je dtg sini,
menangis2 nak ikot mak balik sbb xnk duduk sini..
rasa mcm semalam je kenal kwn2 dkt sini
rasa mcm baru semalam je semua sweet memory tu berlaku..
tetapi semuanya sudah berlalu..
menjadi satu ingatan yang kekal abadi..
life in Shah Alam seriously different compared to KEdah..
shah alam xde sawah padi, gunung jerai and pantai..
bangun je pagi2 nmpk kereta n all that..
sumpah lain..
masing2 buat hal sendiri..
not like here..

Tuesday, August 17, 2010

I need to move on..

I need to move on
no matter how hurt it is
but I still need to move on
without looking back the time
without looking back the history
yes, it is difficult
but I can just give up
and lost another opportunity
I need and MUST grab the other opportunity
and leave the history
let history become history..
no more history repeaters here..

I need to say goodbye to him
let him happy
and I know, there is someone better
outside there for me..
I know it...

Monday, August 16, 2010

luahan..

yesterday, I told my bestfriend that I like sum1..
since sem 1 lagi..
yang laen sume dh tau pasal nie
dye je yang xtau lagi..so I told him da truth..
pastu, dye ckp mcmnie
"ko carikla yang laen, dye tu nk stock yg free hair je"
well, act I know the fact yang mmg dye xpndg girls wif hijab nie
so, I pown mcm, wuteva..
and he told me again "ade ramai lagi selain dye yang ko bleyh carik"
well, carik tu mmg sng, tapi nak dpt tu yang susah..
wuteva la kan..
and u know people, after sesi luahan perasaan mlm smlm,
I can't even look at his face..(his means that demand guy yg nk hottie je)
rasa mcm menyampah je tgk muka dye..
and rasa MENYESAL sgt sbb suka kat dye...
and now, I need to move on wif my life..
ade benda yg more important than searching for love..
I need to focus on my studies, coz I dun want to make my parents sad
becsause of me..I made it once during SPM..and I will never let the history repeat again..
NEVER EVER!!!
and my mom once said, "kalau kita ada pelajaran, semua orang suka..xpayah nak terhegeh2 dkt org tu."
and she also said that I deserve someone better than him..

p/s: I love my besties so damn much..thnx for ur advice..bfF jiha, mila, min..

Friday, August 13, 2010

mErEkA yaNG diRinduI


no word can describe how much I miss to see those people
oh, Lord please help me to face the difficulties
without my backbone..

mommy:azura adam
daddy:azhar yahaya

sista:aliah azhar

Thursday, August 12, 2010

bIcaRa hAti yAng teRLuKa

buAt apa awak Nak taHu iSi hAti saYa
kALau ia hAnya akan mEnJadi bahAn MaiNan awaK..
sAya MeRana, awAk gEmbiRa..
sAyA mEnAngiS, aWak tErTawa
jAdi,
biArLah sAyA pEndAm rAsA hati
wALau tErseksa
sAya SangguP
dAri diPermainKan maruAH
dan KehormAtan dIrI..

hAtI iNi..

biLa hAti bErbicaRa
menGukIR nAma Cinta..
tErAsa iNdaH
waLau Cuma seKetikA..
HaTi teRhias TamaN
pEnuh deNgan waRna KEinDahaN
mEkar daN beRkemBanG
peNuh deNgan HaruMaN...

aah, biLa hati beRbicaRa
yaNg LuKa diPenDam
yaNg suKa ditAyanG..

sAkit tiDak diKetahui
pAbiLa hiPerboLa bertukaR meLankoLik
yang mAnis hiLang GuLanya..
YanG taWar beRtamBah gAramnya..

iTuLah LuMraH haTi.......

Wednesday, August 11, 2010

gEmBiRa di DaLaM sEdiH..

Friends, I'm jealous with u..
u know what, u got what u want,
and I, I just can dream on it..
Dream that will never come true..

I'm happy with u guys..
u are like my sistas
I'm just jealous because u get what u want..
but please, don.t think negative..

I love u people..
and I mean it..

I just can pray for ur happiness..
I'm happy when I see all of you are happy..
I'm sad when I see all of you are sad..

I'm just a normal person who have a complete feeling of
happy, sad, angry, JEALOUS....
I can't eliminate those feeling because I'm just imperfect..


In thee my soul shall own combined the sister and the friend. ~Catherine Killigrew

bfF sayangs <33


Tuesday, August 10, 2010

debate..

hye readers :D (bajet mcm ramai je yg bace..hehe)
I want to tell u my feeling entering debate..
It was fun babeyh!! seriously..
ok, dis debate competition is between part 3 classes
and our class sent 2 teams..
at first, I'm not the one who going to participate in da debate
because I am only reserved..
so, I never thought, things will change..
lepas kelas kitorg kalah dgn bdk kelas A,
my team mates mcm down giler because of certain reasons..
pastu utk 2nd game, our 2nd speaker, nonoi nk tarik diri
sbb dye x larat..
but, dye tarik diri lagi 5 minit b4 competition begin..
u know what people, I giler kelam kabut
sbb never expect this will happen..
so, I replaced her,
seriously, it's like shit..
I've no idea on what to say
how to rebut
because It was my first time..
sumpah teruk giler..3 minit je kowt..
waktu tu, I blame myself kalau kalah
sbb elin and fariz were superb..
fortunately, kitorg mng..
then, g semi final..
same thing goes to me..
but, there's lil bit improvement,
where I know how to rebut the point,
I know how to explain da pont
even my explanation is just like fariz..
lantakla, asalkan more than 6 mins..
alhamdulillah, mng lagi n masuk final..
final nie serious takowt giler sbb dhla wat kat ds
pastu ramai giler penonton yg dtg..supporters lagi la..
sumpah wktu nie, my face look very pale..
I can't even smile at that time..
almaklumla, 1st tyme kowt..
what do u expect from da 1st time debater
other than pale face,nervous, gugup x bleyh b'ckp..
but, I'm not dat bad la..
i still can talk, cuma nervous giler la kn..
so, da result,
elin was da best speaker and
we won 2nd place..
xpela, at least we had fun
and I gained new experience :DD
luv PL3G...
thnx to my team mates elin, fariz n nonoi..
u guys were great..
to jiha n mila, thnx for being there in every second for us
n PL3G-ians..sumpah syg giler kat korg <3 <3 <3

Thursday, August 5, 2010

lonely..

seriously, I felt very lonely lately
and sorry to say that
I'm jealous to those
yang ade partner..
yes, I know that
it sound ridiculous and yet sound so desperate..
but,I'm just express the truth..
no lying..
tapi,
honestly,
I don't to get involve on that particular
messy thing..
susah hidup..
single is better...
kurang sikit dosa..

Saturday, July 31, 2010

PL3G di bukit merah ~kAmie GemBiRA beRsAmA


sewaktu makan malam bersama

incident tayar kereta pancit

kamie
tokmoh~our driver

pada 28 dan 29 julai 2010,
kelas PL3G telah mengadakn rombongan ke
BUKIT MERAH LAKETOWN RESORT
bermacam2 perkara yang terjadi
seppanjang perjalanan pergi,dan juga balek..
antaranya, tayar kereta pancit,
kene tahan dgn polis
dan bermacam2 lagi..
tapi sumpah
WE HAD FUN TOGETHER..
seronok sangat
sampai xboleyh nak digambarkan dgn
kata2..
we are just like big family..
eventhough me and my gang are new in that class,
tpi xrasa pown..
syg sgt dekat PL3G..
korg, I LOVE YOU ALL.. <3>

Tuesday, July 27, 2010

my heart hurt

my heart hurt when
I say that
I hate you damn much
My heart cry
when you
ignore me
my heart stop beating
when you just
does not realize me
OR
when you make me just like
a toy..

I know who I am,
but, you must remember
I'm a normal person
who have dignity,
AND
who have feeling..
I know
I'm not deserve to get you
BUT at least
appreciate me
as a human life
I'm not TOY......


Tuesday, July 20, 2010

Palace of Justice..

Hey, our future workplace,
here we come
with all the spirit
even we knew that
some of us might not be there..
but, we don't care
we came to you
with one hope
that one day we will be there

Thursday, July 8, 2010

MUET

result MUET keluar arini..
even I already got da result last sem,
tpi curious la nk tau result kengkawan..
mmg gile la harap diorg pown dpt band 4 jgk..
but, unfortunately, none of my frens got it..
sediyh giler kowt..
diorg pown sume mcm down je..
of course I'm down too..
bile tgk diorg nanges
mcm xde mood nk study..
sumpah tak tipu!!!
bile dpt tau gang sendiri mcm dah x punya harapan
untuk menyambung pengajian dalam bidang undang2..
tapi,our presiden ckp,
dia akn cuba sedaya yang mampu
buat negotiation dgn dekan
supaya rakan2 seperjuangan
dpt menyambung cita2
untuk menjadi
peguam berjaya..
insyaAllah..........

Thursday, July 1, 2010

susah sangat ke???

susah sangat ke kau nak faham aku???
orang lain semua dah tau
tapi kau sorang je yang tak tau
atau kau buat2 tak tau????
tolonglah faham aku even sikit pown xpela
aku sakit hidup macam nie....
tolonglah.................

Friday, June 25, 2010

Friend Quote and Cute Quote and Funny Quote Pictures, Images and Photos

kau, aku

kau + aku = never happen
reasons:
1.kau hnya pandang aku sblh mata je..
2.aku sedar yang mmg aku x layak utk kau..
3.ada orang lain dalam hati kau..
4.ego aku tinggi utk menyatakan kebenaran kepada kau
5.aku takut maruah aku dipersoalkan kalau aku menyatakan kebenaran...
6. kita memang tidak ditakdirkan utk bersama...

Saturday, June 19, 2010

I want it...

saya nak pergi Langkawi..
boleyh tak sesiapa tolong bawak saya ke sana?
saya nk pergi gile2 lah..
terima kasih

Monday, June 7, 2010

If I die

IF I die, can someone tell my family, that I love them very much and I've given a chance,I want to make them happy..

IF I die, can someone tell my friends that I really appreciate this friendship even just for a while..

IF I die, can someone tell him how much I love him, and I'm happy when I see him smiling even I know it is not for me...and I want him to ;live happily...

Saturday, June 5, 2010

=)

hey you bitch, I hate u so damn much..
u r da cheap girl..
ok, that's all from me..
I'm pissed off..
thank you :p

Wednesday, June 2, 2010

crush..

well, he is just my crush since last sem during pre law nite..
he sang a song but nasyid song n he melt my heart..
good looking guy, and nice too..
I just want to see him every second in my heartbeat..
and I just saw him very closely with eyes connecting with eyes..
and the feeling of happiness is still there in me...
and hoping that I can feel it that way everyday...........

Friday, May 28, 2010

hell-oooo back Kedah..

just arrived yesterday at Kedah.. It hell suck..
no letric, no dining, no junior floormates, no NOTHING..
the worst part was when we need to pay for da room.. WTF man!!
no letric but still need to pay..I'm just fucking off

Wednesday, May 26, 2010

I'll be missing you

this friday, I'll be going back to kedah..yeah, sound frustrating..I hate being there, far away from home, friends, my bedroom n most important thing from family especially mom..even, it is almost 1 year I'm at kedah, I still can't feel the 'wow' feeling being there..I don't care if people wanna call me mommy girl or whatever, as long as I can be with my mom in whatever condition nor situation..I'll be missing her then..everything I do in this world, I do for her n my family..without them, I'm nothing..they are my spinal cord who will support me in whatever condition I am..even sometimes, not sometimes but MOST OF THE TIME, I make them suffer, but they doesn't care..they will doas long as I'm happy..I love them with all my heart..God, please take care of them while I'm not there

Friday, May 21, 2010

falling in love

falling in love is not an offence nor tort..
it is just pure feeling that normal person have..
every person in this world want their own happy ending..
and everone do not want to suffer in their life..
it is not wrong if u falling in love to someone..
it is not stated in penal code, if u plead guilty, u will suffer several sentenceces provided in it..
but, think doesn't mean if u love someone, u need to give everything INCLUDING ur precious "thing" to some that u love..
if u think logically, if that someone really love u, they WON'T touch you until u get married....am I right, people?
yeah, whatever it is, thing before something getting worse...

(this is just from my point of view)

Sunday, April 11, 2010

I love my family
I love my friends
I love them because they are half of me..
They are my everything
If one of them missing or gone, I will feel that my heart is stop beating..
I can't live without them..
I don't care if I don't have boyfriend
as long as I have those people that love me as who I am

Monday, April 5, 2010

It is hard for me to accept that you already forget bout me,
forget bout our friendship,
forget everything bout us..
Just because of one phrase that seriously honest
but, I can't do anything except Accept any changes.....
but, one thing I would like you to know is
I care bout you, I still love our friendship
and the most important thing, I will never forget you,
because you are my friend
forever and ever in my heart.......................................

Tuesday, March 30, 2010

teacher '_'

yesterday, I need to teach science for standard 2 n standard 3..ALL OF SUDDEN!!!!
then, I say "xpelah, bleyh je aja budak kecik tu." to my employer..
then, when I entered std 3 class,OMG ppl, nakal gle budak2 tu..pening kepale aja diorg smpi kene menjerit..padahal kat tuisyen centre je..berebut gule2 la, maen ejek2 la..isyh so tension at that time..
then, masuk kelas st 2 pulak, I teached them in malay( not fully malay) becoz some of them can't understand english at all..so I teached them in half malay n half english *_*
suddenly, one of da student ask me "teacher, can u speak in english?"
I just like, OMG!!!!
can u imagine my feeling at that time, ppl?
giler malu kowt..
so, after that girl asking me to speak in english, so here u go, I teached them in fully english..
thank God diorg faham........
fuuhhh, ssh gak aja bdk kecik........ n_n

Monday, March 29, 2010

no more 'K' class

for da next semester, for part 3 especially, there is no more class named "k".'
which is my class :(
our class:(
i love that class damn much, but suddenly, our beloved sir said that he need to "dissolve" that class so that no extra lect needed to teach us..
how sad we are when we know that our class is gone..
a lot of memory grew in that havoc class...
a lot of feeling that we learned in that "kampung" class..
we are like family.."kepoh and kecoh family"
but now, no more that class..
how frust we are........................

Saturday, March 27, 2010

our uitm's ustazah once said, " couple2 tu berdosa, melainkan kalau tujuan utk mendirikan rumah tangga, ia diharuskan."
so, ppl, if u want to find partner, find the true one..
jgn cari sbb nk 'melengkapkan' teen's life..
it's wrong ok..
well, i'm just giving da advice keyh..
no hurt feeling :DDD

Thursday, March 25, 2010

n_n

I got da job ..yezza..hahahaha

Tuesday, March 23, 2010

yesterday, I was thinking, "bilelah nak habis asasi kat kadah nieyh"
I can't stand there anymore..penat kowt, nak kene naek bas,pastu dgn panas lagi kat kedah tu, dgn sumthing hell happend to me in dis sem2..FUCKING HELL SHIT!!
I want my family to be there too together wif my sistas...I'm not saying that sume bende mcm shit kat sane, tapi seriously, dah x larat dh nak kene ulang alik dari kajang to kedah, then plus homesick lagi..huhu n_n

Monday, March 22, 2010

ok I know not everyone like me..I know not everyone like my way..
but, if u don't feel comfortable, just tell me..
xpyh la nk g bukak cite kat sume org..
I know I'm not perfect..everyone not perfect..none of us perfect..
so, kalau u see me doing something wrong, tell me honestly..
xpyh nak cakap belakang..then sebar kat 1 dunia, so sume org ingat I super duper devil...yeah, it's GREAT for you, but not for me..
UNDERSTAND!!!